Bouwkundig onderzoek (NHG)

Heeft u een woning op het oog? Dan is het zeer aan te raden deze bouwkundig te laten onderzoeken. Zo krijgt u inzicht in de staat van de woning, een raming van eventuele herstelkosten én u staat juridisch sterker in het kader van uw onderzoeksplicht.

"WE" inspecteert en rapporteert over tal van aspecten van de woning. Vraagt uw geldverstrekker om een bouwkundig onderzoeksrapport? Al onze rapportages zijn standaard voorzien van de NHG bijlagen en worden gegarandeerd geaccepteerd door alle geldverstrekkers in Nederland.

WE GEBOUWADVISEURS levert bouwkundige rapportages voor alle type panden. Volgens de geldende normeringen, met een duidelijke toelichting en tegen scherpe tarieven.

Om een bouwkundig onderzoek uit te voeren bezoekt één van onze experts de woning. Hierbij kunt u vanzelfsprekend aanwezig zijn. Tijdens een rondgang door de woning bekijkt de inspecteur allerlei bouwkundige aspecten. Na afronding van het onderzoek beschrijft de inspecteur diens bevindingen in een uitgebreide rapportage die u al binnen enkele dagen van ons ontvangt.


Onderdelen van de woning die worden beoordeeld zijn onder meer de gevels, vloeren, kelder, riolering, het dak en de dakconstructie, het sanitair, de kozijnen, waterleidingen, schoorsteen, dakdoorvoeren, keuken, trappen, tegelwerk, schilderwerk, hang- en sluitwerk en kitwerk. Al deze elementen worden realistisch beoordeeld, waarbij u wordt gewaarschuwd voor mogelijke gebreken en tekortkomingen van de woning en een raming krijgt van de hieraan verbonden herstelkosten op de korte en middellange termijn.

Met de resultaten weet u wat u te wachten staat, onderhandelt u scherper en maakt u onderaan de streep een nog meer weloverwogen aankoopbesluit voor de woning of het bedrijfsobject in kwestie.

Wilt u een woning graag bouwkundig laten keuren, maar heeft u hiervoor geen rapport nodig? Kijk dan eens naar onze meeloopkeuring. Dit biedt u dezelfde inzichten, maar is nog voordeliger!

ADRES

Molenlaan 6a
9244EA te Beetsterzwaag

CONTACT

info@weinspections.nl
085 0604440

CALAMITEIT

calamiteit@weinspections.nl

© Copyright 2015-2021 WE Inspections | Bouwtechnisch advies- en onderzoeksbureau B.V.

Set up a site - Details here